2021-2022 sezonu yaz transfer sezonu 8 Eylül tarihinde sona ererken, birçok takım son gün transferleri ile yakınlarını güçlendirdi. 3.Lig’de Ordu’yu temsil eden Fatsa Belediyespor ise uzun süredir peşinde olduğu Burak Demireğen hamlesini son gün yaptı.
İlk olarak Spor52.com’da transfer haberinin ortaya çıktığı Burak Demireğen Kamp;Fatsa Belediyespor buluşması 3 ay sonra gerçekleşti. Orduspor altyapısından yetişen ve Mor-Beyazlo formayla tüm profesyonel liglerde forma giyen Burak Demireğen, yeni sezonda Ordu temsilcisi Fatsa Belediyespor’da forma giyecek.Burak Demireğen Kimdir ?Orduspor formasını altyaş ve A takımda uzun yıllar giydikten sonra Ankara Adliyespor’a transfer olan Burak Demireğen, daha sonra ise yine uzun yıllar başarısı için ter dökeceği Gümüşhanespor’a transfer oldu.

Gümüşhane ekibinin vazgeçilmezi olan 28 yaşındaki oyuncu tam 68 maça çıktı. Geçen sezon 2.Lig’den düşme üzüntüsü yaşayan Burak Demireğen, mevcut sözleşmesini uzatmadı ve transferin son günü Fatsa Belediyespor’a imza attı.SAMET KARADAĞ/ ORDU YORUM
Editör: Haber Merkezi