2021-2022 sezonunda Özel Ordu Umut Hastahanesi Ordu 1.Amatör Lig açılış maçınıda Aybastıspor ile deplasmanda karşılaşan ve 3-3'lük beraberlik sonrasında haftayı bir puanla kapatan Fatsa Yaşamspor'da antrenör Erden Yar maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Futbolculuk döneminde Hollanda'da top koşturan ve antrenörlüğe ise Alkmaarsche Boys U8, U9, U11, U19 takımlarında başlamıştı. 2012 yılında Bölgesel Amatör Lig'de Fatsa Belediyespor Altyapısında görev aldıktan sonra Fatsa Yaşamspor ve Dolunayspor takımlarında görev yapan Yar, yeniden Fatsa Yaşamspor'a döndü.

2021-2022 sezonunda Fatsa Yaşamspor ile anlaştığı için mutlu olduğunu belirten Erden Yar: “Bu sene biraz sıkıntılı başladık diyebilirim. Malum pendemi dönemi… Lig başlayacak mı? Başlamayacak mı? Ne zaman başlayacak derken geçte olsa 24 kişilik geniş bir kadro kurduk. Futbolcularımın her biri  benim için çok değerli, herkesin birbirine saygısı ve sevgisi var. Bunu Kumruspor ile hazırlık maçında ve açılış maçımız Aybastıspor deplasmanında çok net gördüm. Çok iyi bir kadro kurdumuzu düşünüyorum ama geç başladığımız için henüz istediğim seviyeye ulaşamadık. Çok çalışmamız gerekiyor. Her gün daha iyi daha güçlü olacağımıza inanıyorum.” dedi.

Erden Yar sezonun açılış maçında 3-3 berabere kaldıkları Aybastıspor maçı hakkında da konuşurken: ''Aybastı deplasmanında ilk yarıya 1-0 önde girdik ve ikinci yarının hemen başında kalemizde peş peşe 2 penaltı golü gördük. Kırmızı kart görmemize rağmen müthiş bir mücadele örneği sergiledik. Son dakikada yediğimiz gol sonrasında berabere kaldığımız için çok üzüldük'' ifadelerini kullandı. SAMET KARADAĞ / ORDU YORUM

Editör: Haber Merkezi