2021-2022 sezonunda sakat oyunculardan dolayı kadro kurmakta sıkıntı yaşayan Fatsa Belediyespor'da, Çatalcaspor maçı hazırlıkları sürüyor. Hüseyin Atalay, Emre Usta, Tahir Kurtuluş ve Ekrem Çalışanlar'ın sakatlıklarının sürdüğü ve maça yetiştilmeye çalışıldığı öğrenildi.

Fatsa İlçe Stadyumu'nda bu sezon Türkiye Kupası maçı dışında hüsran yaşayan Fatsa Belediyespor, 6 karşılaşmada herhangi bir galibiyet yaşamadı ve taraftarları önünde gol dahi atamadı. Teknik Direktör Niyazi Hüseyinoğlu yaptığı açıklamada: "Çatalcaspor müsabakası hazırlıklarımız devam ediyor. Sakat oyuncularımızdan Hüseyin Atalay da iyileşti. Çatalca karşısında 30 dakika kadar oynayabilir. Maça iyi hazırlandık. Bu sezon evimizde hiç kazanamadık. Bu kez evimizde kazanmak istiyoruz. Tüm planlarımızı 3 puan üzerine kurduk. Kazanarak çıkışa geçmek istiyoruz" diye konuştu.

Çatalcaspor maçında taraftarların desteğine ihtiyaçlarının olduğunu belirten Hüseyinoğlu, "Taraftarlarımıza kendi evimizde galibiyet armağan edemedik. Ancak bu kez Çatalcaspor'u yeneceğiz. Tüm Fatsalıları maçımıza bekliyoruz. Onların desteği bizim için önemli. Müsabakayı kazanıp taraftarlarımıza armağan etmek istiyoruz" dedi.

Fatsa Belediyespor ile Çatalcaspor arasındaki karşılaşma 20 Kasım Cumartesi günü saat 13:00'de Fatsa İlçe Stadyumu'nda oynanacak.

SAMET KARADAĞ / ORDU YORUM

Editör: Haber Merkezi