Orduspor alt yapı hocalarından Ali Şahin, gazetemize yaptığı açıklamada kendisi ile ilgili bir takım ithamlara cevap verdi. “Geçen hafta ve bu hafta sahada mücadele eden kahramanları tebrik ediyorum” diyerek söze başlayan Şahin, Orduspor’un genç futbolcularının   üzerinde emeği olan küçük Turgut, büyük Turgut, Ergin, Muzaffer, Hüsnü, Hasan, Hüseyin, Necdet, Yalçın, M. Köksal ve Cüneyt Hoca’ya teşekkür etti.

Genç futbolcularla 9, 10 yaşlarından beri beraber olduklarını dile getiren Şahin; “Şimdi bakıyoruz bizlerden başka herkes bu çocukları sahipleniyor ve  bir teşekkür bile edilmiyor. Çocuklar sahada mücadele etsinler bizlere bu yeter” dedi.

“Bizi sorgulayamazsın!”

Hakkında çıkan 3’üncü ve 2’nci sınıf futbolcu gönderdiği sözlerine ise Şahin şöyle cevap verdi: “Bazı şahıslar ahbap çavuş ilişkisinden bahsediyor. Kişiler nasılsa karşısındakini de öyle zanneder.  Ziya Hoca geldiğinde saat 9:30’a kadar yanındaydım ama buna rağmen menajer olan kişi benim hocaya hoş geldin demediğimi söylemiş. Hatta yanından ayrılırken müsaade istedim. Ziya Hoca da benden telefon istedi, yazdım verdim. Beraber hareket edeceğimizi söyledi, tamam dedim. Ama kaldığı sürece bir kez olsun aramadı, konuşamadık. Menajer Benden oyuncuları istedi. Tabi bu isteme olayı da manidardır. Küçük not kâğıtlarında isim isim isteniyordu futbolcular. Bende neden böyle olduğunu sordum. Sen bizi sorgulayamazsın dedi.”

“Bu çocuklar hep buradaydı”

Tüm olumsuzluklara rağmen, şikayet etmeden bu çocukları 10 yaşından bu yana yetiştirdiklerini söyleyen Ali Şahin; şöyle devam etti: “Bizler gençlik geliştirme binasını yaptırdık. Bunu yaparken de hiçbir menfaat gözetmedik. Gelen şahıslar ne yaptı, hazıra konup “Ben buldum. Ben yaptım” dedi. Parasını da aldı. Ne zaman para kesildi, gittiler. Bu giden oyuncular ve hocalar buradayken de bu çocuklar buradaydı. Hoca o zaman neredeydi.  Biz bu gençleri futbolcu yapmaya çalışırken bunlar neredeydi. Kendi başarısızlıklarına kılıf bulmak için bizi suçluyorlar. Hoca geldiğinde kaç puan vardı, gittiğinde kaç puan var. Herkes önce aynaya bakacak. Ben bu çocuklarla 2 defa Türkiye 4’üncüsü oldum. Bu çocuklar Ordu’nun, Ordulu hocaların eseridir.  Ordu’dan oyuncu da çıkar, hoca da çıkar. Ama bakmak lazım. Niyetim başkanı eleştirmek değil ama kalbim biraz kırık. Çünkü beni dinlemeden gönderdi” Ordu Yorum

 

 

 

 

Editör: Haber Merkezi