Galatasaray altyapısından yetiştikten sonra uzun yıllar yurtdışında oynanan Ordulu eski Milli Takım oyuncusu Emre Çolak, yıllar sonra Türkiye'ye Fatih Karagümrükspor forması ile geri dönüş yapmıştı. İstanbul temsilcisinde forma giyerken eski kulübü Galatasaray'ın şampiyonluk şansı hakkında açıklamalar yapınca kadro dışı bırakılan Emre Çolak takımdan ayrılmış ve yeni sezonda Hatayspor ile anlaşmıştı.

2021-2022 sezonunda Hatayspor forması ile ligde sadece 8 maçta 245 dakika sahada kalan ve gol ile asist katkısı yapamayan 30 yaşındaki futbolcu hakkında Hatayspor cephesi devre arasına beklemeden karar aldı. Hatayspor başkanvekili Mustafa Özat Radyospor'a yaptığı açıklamada: "Emre Çolak'ı sezon öncesinde büyük umutlarla transfer ettik. Fakat bazı şeyler olmadı. Emre Çolak'la yollarımızı ayıracağız. Kendisine kulüp bulması için izin verdik." 
ifadelerini kullandı.

Başka bir takım bulma adına Hatayspor'dan ayrılan ve ailesini ziyaret eden Emre Çolak'ın Gaziantep Futbol Kulübü'ne önerildiği ancak Adana Demirspor'un da futbolcuyu transfer etmek için girişimde bulunabileceği öğrenildi.

Samet Karadağ / Ordu Yorum

Editör: Haber Merkezi