2021-2022 sezonunda henüz mağlubiyet görmeyen 3.Lig ekiplerinden birisi olan Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü, ligin dördüncü hafta maçında deplasmanda Modafen ile karşı karşıya geldi. Teknik Direktör Telat Özden'in ideal ilk 11'i bozmadığı maçta eşitliği maçın henüz başında Cevat Can Ekinci ile Ordu ekibi bozdu.

Karşılaşmanın 22.dakikasında sarı kart gören Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü kalecisi Cantuğ Temel, bir dakika sonra da ikinci sarı kartın ardından oyundan atıldı. Bu dakikadan sonra 10 kişi ile mücadele etmek zorunda kalan Mor-Beyazlı ekip, ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. Ev sahibi ekip Modafen, 56.dakikada eşitliği sağladı ve galibiyet aradığı dakikalarda 73.dakikada Orhan Gülle'nin atılmasıyla 10 kişi kaldı.

İki ekibin de karşılaşmayı 10 kişi bitirdiği maçta puanlar paylaşıldı ve iki ekipte bir puan aldı. Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü, dördüncü maçının ardından puanını 8'e çıkardı.

Stadyum: Alemdağ Stadyumu

Hakemler: Mehmet Güngör, Turgut Evran, Hakan Dursun

Modafen: Rasim Mutlu, Hüseyin Cankut Atasoy, Taha Batuhan Güleryüz (Dk.46 Tolgahan Çiçek), Emrecan Yıldızhan (Dk.70 Mustafa Çınar), Muhammed Çetin (Dk.46 Eren Evin)(Dk.89 Efe Niyazi Kurtulmuş), Orhan Gülle, Umut Uysal, Haktan Orak (Dk.77 Emirhan Adak), Yunus Emre Kefeli, Ömer Karancı, Emirhan Atilla

Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü: Cantuğ Temel, Eray Eren, Ahmet Batuhan Akyüz, Volkan Geyik, Tevfik Doğukan Pala, Arda Saltan (Dk.25 Ferhat Yılmaz), Bilal Gülden, Ufuk Özcan, Metin Sevinç (Dk.82 Seçim Can Koç), Cevatcan Ekinci (Dk.67 Ahmet Can Üstün), Oğuz Saltabaş (Dk.67 Görkem Can Güner)

Goller:  Dk.56 Emirhan Atilla (Modafen), Dk.6 Cevat Can Ekinci (Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü)

Sarı Kartlar: Umut Uysal (Modafen), Cantuğ Temel, Eray Eren, Ahmet Batuhan Akyüz, Volkan Geyik (Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü)

Kırmızı Kartlar: Dk.73 Orhan Gülle (Modafen), Dk.23 Cantuğ Temel (Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü) SAMET KARADAĞ /ORDU YORUM

Editör: Haber Merkezi