Ligde uzun süredir galibiyet alamayan ve bu süreçte 5 futbolcusunu kadro dışı bırakan Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü'nde herkesin gözü Kardemir Karabükspor maçında. As Başkan Adem Akça'da Kardemir Karabükspor maçına büyük önem verdiklerini ve mutlaka kazanmak için sahaya çıkacaklarını belirtti.

Geçmiş maçlarda yaptıkları hataları geride bırakmak istediklerini ve Kardemir Karabükspor maçıyla çıkışa geçmek istediklerini söyleyen Adem Akça "Karabükspor müsabakasını dönüm maçı olarak görüyoruz. O yüzden bu karşılaşmayı mutlaka kazanmak istiyoruz. Eğer Karabük'ten galip dönersek, hem moral olarak hem de özgüvenimizi tekrar kazanmış oluruz. Bu maçı kazanırsak çıkışa geçeriz. Karabük'ten dönüşte içeride peş peşe Edirnespor ve Gümüşhanespor ile oynayacağız. O yüzden Karabük maçı çok şeyi değiştirebilir. Alacağımız bir galibiyetle yeniden çıkışa geçip, seri galibiyetler alabiliriz. Kazanırsak, özgüvenimiz yerine gelecektir. İki haftadır çok pozisyona giriyoruz ama atamıyoruz. Rakibimizi de küçümsemiyoruz. Sonuçta Karabük köklü bir kulüp ama bizim kendimizi toparlamamız açısından galibiyete daha çok ihtiyacımız var. Play-Off hattından ayrılmamamız için Karabük'ten 3 puanla dönmemiz lazım. Kazanarak Ordu'ya geleceğiz" ifadelerini kullandı.

Karşılaşma öncesinde ev sahibi ekip şu ana kadar oynadığı 13 maçın tamamını kaybederken puansız takım konumunda yer alıyor. Kardemir Karabükspor ile Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü arasındaki karşılaşma 28 Kasım Pazar günü Dr.Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu'nda oynanacak.

SAMET KARADAĞ / ORDU YORUM

Editör: Haber Merkezi