OrduYorum / A. Güçlü Şimşek

Sahaya kalede Alişan, geri dörtlüde Erkan Soro Volkan ve Ferhat, orta sahada Emre, Landel, Salih, Anıl ve Eren, ileride de Subasiç onbiriyle başlayan Orduspo maça fırtına gibi girdi.

Orduspor maçın ikinci dakikasında Anıl Taşdemir ile öne geçerken 12. dakikada Subasiç farkı ikiye çıkarırdı. 20. dakikada tekrar Anıl Orduspor’u rahatlatan golü attı. 41. Dakikada ise Önder Turacı ilk yarının skorunu tayin etti. 1-3

Bu dakikadan sonra gözler tamamen Balıkesirspor İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına çevrildi. Maça yedek oyuncularla oldukça isteksiz başlayan Belediyespor 44. dakikada kalesinde golü görünce direkt olarak Süper Lig’e çıkma umutlarımız  azaldı.

İkinci yarıya iki oyuncu değişikliğiyle başlayan Orduspor’un teknik direktörü Hüsnü Özkara Ferhat’ın yerine Canberk’i, Soro’nun yerine de Ufukhan’ı alarak bu iki oyuncuyu play off öncesinde dinlendirmeyi seçti.

İkinci yarılar başladığı dakikada Balıkesir’in penaltıdan gelen ikinci golü sonrası tamamen umutları yıkılan Orduspor oyundan düştü ve ne olduğunu anlamadan, bir anda maç 3-3’lük skora geldi.

Bu dakikadan sonra karşılıklı kontra ataklarla geçen maçta Anıl, Eren’in pasında kendisinin üçüncü, takımının dördüncü golünü atarak skoru 3-4’e getirdi ve maç bu skorla sonuçlandı.

Balıkesirspor’un İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u 2-1 mağlup etmesiyle Süper Lig’e çıkmasının ardından play off’lar sonrası lige çıkacak üçüncü takım belli olacak.

Umutlarımızı Balıkesirspor maçına bağladığımız bir haftada istediğimiz sonucu alamasak da play off’larla kendi göbeğimizi kendimizin keseceği müthiş maçlar bizi bekliyor.

Editör: Haber Merkezi