Nedim Türkmen: ”Büyükşehir Belediye Başkanına inanmıştım.İnanmamalıymışım, hata benim.Güzelorduspor diye bir oluşum yaptılar.4 milyon TL harcadılar.Düşünceleri şuydu Orduspor düşecek, biz de Güzelordusporu yukarı çıkarırız. İdris Naim Şahin Bey’in 5 milyon TL civarı katkısı oldu.Belediye para veremez deniyor.Adanadaki belediye, Kayserideki belediye ve ayrıca İstanbul Başakşehir nasıl para veriyor bir araştırsınlar.” derken borçlarla ilgili de birçok açıklama da bulundu.

Nedim Türkmen Barral ve Stancu’ya hala borçlarının olduğunu söylerken: ” Geçen sene 11.255.000 TL harcama yapmışım.Gelir 5.000.000 TL idi. Süper Ligde ilk yıl 34.500.000 TL gelir, 48.000.000 giderimiz oldu.İkinci yılımızda 34.600.000 gelirimiz, 54.000.000 giderimiz vardı. Barral ve Stancuyu Hector Cuper istedi.İkisinede halen borcumuz var. Süperligden düştüğünüzde böyle bir borçla düşünüyorsunuz.Çıkmasaydık diyenler var.İnsan vizyonsuz olur mu?”

Nedim Türkmen ağır bir ithamda bulunarak geçen ay protesto amaçlı televizyon kanalına çıkan taraftar grubuna ateş püskürdü: ” Ordusporun başarısızlığını bekleyen bir kesim var Orduda. O kesim 6 yıldan beri ortada görünmüyordu.Onlar yalandan televizyon basanlardır.Kimden 30 bin TL aldıklarını biliyorum. Orduspor Trabzonspor maçında yenildik diye Orduspor otobüsünü taşlayanlarla , televizyon basanlar aynı kişiler.

Türkmen ” Hırsız ve sahtekar diyen aynaya baksın. Otogara Büyükşehir döneminde hiç kira ödemedik. Şuanda 8 milyon civarı faktoringe, 18 milyon bana, 18 milyon da futbolcu ve bonservis bedelleri var. Mahkeme Fatih Tekke konusunda oynamadığı sezon için bizi 2 milyon TL tazminata mahkum etti.Borç böyle artıyor. Menejerlik şirketi var deniyor bana.Tamamen yalan.Orduda insanların dedikodudan başka konuşacakları şeyleri yok. Dernekler kanununa göre herşey tam.Sadece gelen giden evrak defteri bizden önce tutulmuyordu, biz tuttuk. Gençlerbirliğine giden oyunculardan açıktan para aldığımızı iddia eden şerefsizdir. Ben kardeşlerimi yönetime aldım diye mutlu olmadım.Onlarda mutlu olmadı.

Yeni yapılacak olan kongrede kesinlikle aday olmayacağını belirten Nedim Türkmen ” Yeni bir yönetim yapın haziranda ben de destek vereyim.Süperlige çıkana kadar borçlarımı da almayayım. Otoparkı da aldılar.Şuanda sıcak para geliri olarak sadece cüzdanım var. Orduspor gelirlerine temlik koydurduğum kesinlikle yalandır. Şampiyonluk turunda Seyit Beyi bilerek takım otobüsüne almadık. Mayıs ayında kongre yapmayı düşünüyoruz.Aday olursa daha erkene çekebiliriz.Kesinlikle aday olmayacağım. Ama ne olursa olsun bir daha söylüyorum bu takımı kayyuma bırakmayacağım. Valilik kanalıyla para geliyor.Parayı almak istiyoruz, Enver beyden izin almamız gerektiği söyleniyor bize. Heralde beyefendi gücün kimde olduğunu hissettirmek istiyor.” diyerek Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Envere Yılmaz’a tepki gösterdi.

Nedim Türkmen son olarak basketbol takımı ile ilgili olarakta ” Basketbol takımının 1.500.000 TL geliri ve 1.500.000 TL gideri var.Para var huzur var.” açıklamasını yaptı.OrduYorum / Samet Karadağ FM

 

Editör: Haber Merkezi