Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü'nün son olarak Ağrı 1970 Spor ile oynadığı maçta zeminden kaynaklı şekilde sakatlık geçiren Ufuk Özcan'ın sahalardan oldukça uzak kalması, stadyumun zeminin düşündürmeye başladı. Orduspor 1967 Futbol Kulübü Başkanı Savaş Şimşek ve Teknik Direktör Telat Özden, 19 Eylül Stadyumu zemininin çok bozuk olduğunu ve bu durumun sakatlıklara sebebiyet verebildiğini söyledi.

2021-2022 sezonunda 52 Orduspor Futbol Kulübü, Fatsa Belediyespor ve Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü'nün iç saha maçlarını oynadığı ancak Fatsa Belediyespor'un son maçlarda sahasına dönmesinden dolayı biraz olsun nefes alan zemin, yine de iki takımı kaldıramadı.

Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü'nden zemine tepki gecikmezken, Kulüp Başkanı Savaş Şimşek; "19 Eylül Stadyumu'nun zemininin ciddi anlamda bozuk olduğuna şahit olduk. Yürünecek bir halde değildi. Saha çok kötü. Bir an önce gençlik spor il müdürümüz ve yetkililer gerekeni yapmalıdır. Üzerimize bir şey düşerse biz de yapmaya hazırız. Ama Ordu şehri bu sahalarla anılmamalı. Bu çocuklar bizim servetimiz. Bu sahalar bize yakışmıyor" dedi.

Teknik Direktör Telat Özden ise; "Ağrı 1970 Spor maçında 3 tane oyuncumuz sakatlandı. İnşallah en kısa zamanda dönerler. Sonuçta biz 30 kişiyiz. Diğer oyuncularımız da en iyi şekilde oynayacaktır. Ama üzüntülüyüz. Zeminimiz biraz bozuk. Çünkü bir hafta 52 Orduspor Futbol Kulübü bir hafta biz oynuyoruz. İnşallah bir an önce yeni stadımıza geçeriz." diye konuştu. ORDU YORUM/ SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi