Teknik Direktör Cahit Erçevik'in raporu doğrultusunda takımı tamamen değiştirmeyi planlayan hamleler yapan Orduspor 1967 A.Ş., şu ana kadar 13 futbolcu ile yollarını ayırmış ve akabinde Adem Doğan, Mehmet Mert Özkaptan ve Hakan Aydın ile anlaşmaya varmıştı. Mor-Beyazlı ekip, sezonun ilk yarısında Redoks Darıca Gençlerbirliği forması giyen kaleci Ali Alper Doğan'ı da kadrosuna kattı.

Sezonun ilk yarısında taraftarlarla tartıştığı için kadro dışı bırakılan ve gönderilecek oyuncular listesinde ilk sıraya yazılan Cantuğ Temel'in yerine kaleci transferi yapması beklenen Orduspor 1967 A.Ş.'de, eldivenlerin sahibi olan Ferhat Yılmaz artık Ali Alper Doğan ile forma savaşına girecek.

Kariyerine Eskişehirspor'da başlayan ve A Takıma çıkmadan Sivasspor altyapısına transfer olan Ali Alper Doğan, Anadolu Üsküdar 1908 ve Düzcespor'a kiralandıktan sonra 2018-2019 sezonunda bonservisi ile Diyarbekirspor'a transfer olmuştu. 1994 doğumlu olan 1.90'lık kaleci, 1.5 sezondur forma giydiği Redoks Darıca Gençlerbirliği'nden ise devre arasında ayrılmıştı. Ligin ilk yarısında 3.Lig'de 12 maça çıkarak 20 gol yiyen Doğan, son 5 lig maçında ise forma giymemişti. SAMET KARADAĞ / ORDU YORUM

Editör: Haber Merkezi