A.Güçlü Şimşek / Ordu Yorum

Transfer gündemi oldukça yoğun. Dolayısıyla her gün bir isim zikrediliyor Orduspor’un kadrosuna katmak istediği oyuncular hakkında. Sürekli farklı isimleri yazıp, Orduspor’a gelecekmiş gibi lanse etmek bizim uygun bulduğumuz bir şey değil. Bunun için doğru isimlere yönelip, doğru isimleri yazmaya gayret ediyoruz.

Elbette ki gündeme gelen isimleri gazetemizde haber değeri varsa yayınladık ama bunların birer iddia olduğunu da haberin içerisinde siz değerli okuyucularımızın bilgisine sunduk. Geleceğini yazdığımız bir oyuncu vardı. O da Suleymane Tandia. Orduspor gündemi,taraftarları ve basını Luiz Enrique’yi konuşurken biz Suleymane Tandia gelecek dedik.

Kongre sonrası Soro’nun gönderilmesi gündeme gelmişti ve arayışlar başlamıştı. Biz de kimin gelebileceği konusunda araştırmalarımıza başlattık. Ay sonuna kadar isim netleşmiş ama somut bir veri bulamamıştık. Sonunda yoğun çabalarımız sonucu futbolcuyla iletişime geçtik ve 30 Haziran’daki sayımızda Tandia’nın Orduspor’a geleceğini haberini sizlere ilettik ki o dönemi hatırlarsanız bir hafta boyunca yazılı ve görsel basın Luiz Enrique ve Francis Doe Forkey’in Orduspor’a imza attığı haberlerini yazdı.

Önce bizden duyduğunuz bu transfer haberinin doğru çıkması bizi daha da çalışmaya teşvik etti ve forvet ismi üzerinde yoğunlaştık. Uzun bir çalışma sonucunda onunla da iletişime geçtik ve ondan da Orduspor’a geleceği onayını aldık.

Burada belirtmek istediğimiz husus şu; kesinlikle yönetimden ya da yönetime yakın herhangi birinden bir bilgi akışı almadık. Tüm görüşmelerimiz internet üzerinden araştırmayla oldu. Yönetimle görüşseydik zaten muhtemelen bizi de hedef şaşırtmak için Luiz Enrique ve Francis Doe isimlerine yönlendireceklerdi.

Forvet isimleri üzerinde yoğunlaştığımızda ilk karşımıza çıkan isim Fransa Ligi’nden bir oyuncu çıktı.   Yalnız bu Oyuncunun kulübü bonservisini vermediğinden transferi yattı. Sonraki isim ise genç bir futbolcu ve gelecek vadeden bir yıldız adayı mili bir futbolcu ve muhtemelen seneye bu futbolcuyu Ordu’da izleyeceğiz. İsmini açıkladığımız takdirde transferi zora gireceğinden ismini imzanın hemen öncesinde yayınlayacağız. Her ne kadar işimiz gazetecilik olsa da sevdamız Orduspor. Orduspor’un zarar görmemesi için gayretimiz.

Siz değerli Orduspor taraftarları için en doğru ve tarafsız haberleri sizlere ulaştırmaya devam edeceğiz.

Editör: Haber Merkezi