Ordu Yorum  / A.Güçlü Şimşek / Özel Haber


Hangi görev verildiyse, en iyi şekilde o görevi yapmaya çalıştık

Beş yıldır kulübün içerisindeyiz. Çeşitli görevlerde bulunduk.Hangi görev verildiyse en iyi şekilde o görevi yapmaya çalıştık. Elimizden geldiğince de bir şeyler yaptığımızı düşünüyorum.Geçen sene yapmış olduğumuz yapılanmayla birlikte ekonomik sıkıntıların büyüklüğü,kulübün önüne çıkabilecek engelleri düşünerek üç yıllık bir kurtulma planının temelini atmaya çalıştık. Elimizde bir iskelet kadro oluştu. Bizi idare edebilecek, hadi oğlum,hadi yavrum dediğiniz zaman bizle yürekten birlikte olacak ve Orduspor Camiası ve forması için her şeyini verebilecek karakterli çocukları buraya kattığımızı düşünüyorum. Bu sene de bunu devam ettirmeye çalıştık.

Futbol piyasası oldukça yüksek. Biz de bu doğrultuda kulübe ekonomik olarak en uygun olanı,bizi anlayacak olan,uzun vadede birlikte olabileceğimiz  futbolcuları bir araya getirmeye çalıştık. Çok farklı yollar izliyoruz burada. Hem kulübün bünyesine katıp hem de kısa zaman sonra futbolcuları kiralık vererek hazırlayarak bir sentezin içine girdik. Bu süreçte teknik adamlarımız geldi ve görevlerini yapmaya çalıştılar. Çeşitli sebeplerden dolayı ayrıldılar. Biz de elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.

Mücadelesiyle,gurur duyulacak bir ekip olarak bunu sahaya yansıtmamız gerekiyor

Bugün teknik adamlık görevi üstlendik. Böyle uygun görülmüş ve tercih edilmiş. Biz de üzerimize düşen görevi yapacağız. Muhammet Hoca ile yıllarca birlikte çalıştık. Her dönem başarılı olmuş bir insan. Sade ama işini iyi yapan bir hocamız. Yolumuza devam ediyoruz biz.

Önemli olan sahadan puanlar almak.Bunun dışındaki her şey hemen unutuluyor. Futbolun gerçeği bu. En kısa zamanda stresi üzerimizden atabileceğimiz, bir çok ekonomik kapıların açılabileceği,insanlara umut veren,gelecekte sahaya taraftarlarımız geldikleri zaman en azından mücadelesiyle,gurur duyulacak bir ekip olarak bunu sahaya yansıtmamız gerekiyor. Bunları yaptığımız zaman hem şehrimiz,hem biz hem de taraftarımız ,herkes mutlu olur. Biz de bunu bilincindeyiz. İnşallah elimizden gelenin en iyisini yaparız.Allah da yardım eder inşallah bize.


Bir çizgi,istikrar tutturmak zorundayız

Urfa maçı için hareketten önceki son antrenmanımızı yaptık bugün. Takım küçük çaplı bir travma atlattı. Biz aslında bu sene travmaların takımı olduk. Yüzde yüz olaya tam odaklanacağımız zaman problemler çıkıyor. Artık şehrin de ,oyuncuların da ,yönetimin de buna tahammülü kalmadı. Bir çizgi,istikrar tutturmak zorundayız. Oyuncuların da bu psikolojiden çabuk sıyrılması gerekiyor. Transferleri yaparken Tahsin Hoca ile birlikte yaptık.Çocuklar sağ olsunlar bir telefonumuza geldiler. Hiç kimse bize şart koşmadı. Biz de şartlarımızı onlara iyi anlattık. Onlar da bunun bilincindeler. Allah herkesin kalbine göre versin diyorum. Urfa maçına da bu şekilde hazırlanıyoruz.Sonuç olarak inşallah hayırlısı olur. Biz elimizden geleni yaparak Orduspor’un gerçek ruhunu sahaya yansıtacağımızı düşünüyorum. Ondan sonrası artık nasip kısmet. 

Editör: Haber Merkezi