Bir dönem Ordu'nun 3.Lig temsilcisi 52 Orduspor Futbol Kulübü'nde kiralık olarak şans bulan ve o dönem Yeni Orduspor olan takımda 17 karşılaşmada forma giyen Osman Şahin, kariyer basamaklarını yükselerek Süper Lig'e transfer oldu. Süper Lig ekibi Atakaş Hatayspor, geçen sezon Ofspor'da forma giyen kanat oyuncusu 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Atakaş Hatayspor'a imza atmak için Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın ofisinde bulunan 23 yaşındaki sol kanat oyuncusu Osman Şahin, yeni takımı ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. 1998 doğumlu futbolcu, geçen sezon Ofspor forması ile 32 karşılaşmaya çıkarken 13 kez fileleri havalandırmayı başarmıştı.

Kariyerine Erzurum Eğitimgücüspor'da başlayan ve 2013 yılında Büyükşehir Belediyespor altyapısına transfer olan Osman Şahin, bir süre Çaykur Rizespor altyapısında oynadıktan sonra Erzurum'a geri dönmüştü. Erzurum ekibi ile profesyonel olduktan sonra sırasıyla 52 Orduspor Futbol Kulübü, Anagold 24 Erzincanspor, Mamak Futbol Kulübü ve Ofspor'da forma giyen Osman Şahin, 52 Orduspor Futbol Kulübü kariyerinde ise 17 karşılaşmada 2 gol ve 1 asistlik performans sergilemişti. SAMET KARADAĞ /ORDU YORUM
Editör: Haber Merkezi