Ordu Yorum  / A.Güçlü Şimşek

Orduspor’un Kulüp Doktoru Ozan Erbil Alicanoğlu, takımdaki sakat futbolcuların durumları hakkında gazetecileri bilgilendirdi.

Emre’nin durumu bugün belli olacak

Alicanoğlu konuşmasında ; ‘’ Emre’nin durumu Perşembe günü daha önce ameliyatını gerçekleştiren doktoru tarafından tekrar görülecek. Bağlarla ilgili her hangi bir sıkıntısı yok Emre’nin. Dizinde ameliyattan sonra oluşan ufak bir kıkırdakla ilgili sıkıntısı vardı. Onu da güçlenerek geçirecekti. O süreci atlattı ama maçta tekrar bir pozisyonda aynı ağrıyı hissetti. Onun için kontrol MR’ına gidecek. Perşembe günü saat 16.00’ya randevusu alındı. Genel durumu yarın bu saatten sonra belli olacak. Sezonu  kapatma gibi bir durumu yok. Osmanlıspor maçında oynayamayacak.

Landel ‘i bugün deneyeceğiz

Landel yarın (bugün) takıma katılacak. Kontrolleri yapılacak ve deneyeceğiz. Sıkıntı yaşamazsa eğer takımla birlikte çalışmalara başlayacak.

Bilal topla çalışmalara başladı. İkinci yarıya hazır olacağını düşünüyorum.

Mutumba’nın tedavsine başlandı

Mutumba büyük bir sakatlık geçirmişti,yırtık büyüktü.Tedavisi tamamlandı ve çalışmalara başladı. Tam tempoda çalışırken şimdi de ufak bir yırtık tekrar oluştu. Bu sakatlık aynı yerde değil,farklı bir yerde.Onun tedavisine de başlandı.

Hüsamettin’in durumu çok ciddi değil,bir hafta içerisinde hazır hale geleceğini düşünüyorum.

Alişan’ın parmağına antrenmanda bir top gelmişti sezon öncesi. Aynı yere ikinci ya da üçüncü kez top geliyor şansızlık.Orada bir kapsül zedelenmesi oldu. O kapsüldeki kanama geçtikçe rahatlayacak. Alişan oynayabilecek durumda’’dedi.

 

Editör: Haber Merkezi