Boztepe Doğa Restoranda gerçekleştirilen veda yemeğine, Vali Tuncay Sonel ve Eşi Handan Sonel, Vali Yardımcıları Bayram Gale, Gökhan İkitemur ile Ordu'da görev yapan İlçe Kaymakamları ve eşleri  katıldı.

Kararname ile 10 ilçe kaymakamının yeni görev yerlerine uğurlanacağını söyleyen Vali Tuncay Sonel, Mülki İdare  mesleğinin önemine değinerek, ”Ordu'muzda görev yapan arkadaşlarımızla birlikte aile ortamı içerisinde ilimizin her köşesine ulaşmaya gayret ettik" dedi ve  Akkuş ve Çamaş Kaymakamlarının daha önce görev yerlerine uğurlandığını sözlerine ekledi. 

Mülki idare mesleğinde görev süresi dolduğunda yeni bir tayinin söz konusu olduğunu hatırlatan Vali Tuncay Sonel, “Ülkemizin her köşesinde görev yapmak bizler için çok önemli. Vatanımızın  her köşesinden ayrı bir tecrübe ediniyoruz“ diyerek, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Rabbim sizleri görev yaptığınız yerlerde iyilerle karşılaştırsın. Gittiğiniz yerlerde ağız tadıyla, huzurla, güzellikle bu güzel vatana, bu vatanın güzel insanlarına, hayırlı, güzel hizmetler yapmayı nasip eylesin. Yolunuz açık olsun. Allaha  emanet olun."

Konuşmaların ardından Muş/Malazgirt Kaymakamlığına atanan Akkuş Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, Erzincan/Kemah Kaymakamlığına atanan Aybastı Kaymakamı Muhammet Şükrü Pekpak, Şanlıurfa/Bozova Kaymakamlığına atanan Çamaş Kaymakamı Akın Oruç,  Muş Vali Yardımcılığına atanan Gürgentepe Kaymakamı Hasan Taş, Hakkari Vali Yardımcılığına atanan İkizce Kaymakamı Mustafa Berat Kasımoğlu, Elazığ/Alacakaya Kaymakamlığına atanan Korgan Kaymakamı Yunus Emre Şahin, Adana/Pozantı Kaymakamlığına atanan Kumru Kaymakamı Hüseyin Aydın, Şırnak Vali Yardımcılığına atanan Mesudiye Kaymakamı Mehmet Emre Canpolat, Isparta/Sütçüler Kaymakamı olarak atanan Ulubey Kaymakamı İsmail Güney ve Aydın/Söke Kaymakamlığına atanan Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney’e çeşitli armağanlar ve çiçek takdim etti. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi