A.Güçlü Şimşek / Ordu Yorum

Erkan Hoca’nın kaza olayıyla çok üzüldük ama sevindirici yanı da çok şükür ki büyük bir sıkıntı olmadan atlattılar. Hocamıza ve ailemize çok geçmiş olsun diyorum. İnşallah bir daha böyle durumlar yaşanmaz.


Daha iyi bir Ümit ve daha iyi bir Orduspor izleteceğiz

Kampı çok iyi geçirmiştik takım olarak.Sonra talihsiz bir sakatlık yaşadım.Sonrasında doğal olarak üç dört hafta antrenman eksikliği yaşadım.Karşıyaka maçı ile çok şükür yeniden başladım. Eksiklerim var tabii ki,takımdan gerideyim şu an.Maç oynadıkça bunları da düzeltip,daha iyi bir Ümit ve daha iyi bir Orduspor izleteceğimizi umuyorum.

Önemli olan ligin sonunda ilk iki sırada olmak


Şu an ki tabloya biz kendi içimizde de çok olumlu bakamıyoruz.Karşıyaka maçında kazanabilirdik,mağlup da olabilirdik ama verilen oyun disiplini,hırs ve mücadele bizim biraz daha önümüzü aydınlattığını düşünüyorum. Yeni bir takımız,14-15 yeni oyuncu var takımda.Hepsi çok iyi oyuncular ama bir arada oynamayı öğrenmeliyiz öncelikle.Bunu da yavaş yavaş yapıyoruz. Bundan sonra çok daha iyi olacağımıza inanıyorum. Şu an 17.sırada olmamızın çok önlemi yok.Ligin sonunda ilk iki sırada olmak önemli. Camiamız,taraftarımız ve bizim için önemli olan bu. O yüzden bizi desteklesinler.

Şanlıurfaspor deplasmanı ile başlayacak zorlu maratonu da değerlendiren Ümit, konuşmasına şöyle devam etti;

Her maç zor. Yüksek maliyetlerde kurulmuş takımlar olan Şanlıurfaspor ve Osmanlıspor deplasmanları var önümüzde. Biz Orduspor gibi oynadığımızda iki deplasmanı da rahatlıkla atlatacağımızı düşünüyorum.Sonrasında Gaziantep Belediye ile içerde kazanarak daha üst sıralara çıkacağımızı herkese göstermek istiyoruz.  

Editör: Haber Merkezi