TRABZON (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon'un teknik direktörü Hamdi Zıvalıoğlu,  Kayseri Erciyesspor ile yapacakları maç için taraftardan destek istedi. 

Deplasmanda Yeni Malatyaspor'u 1-0 yenerek sezona iyi başlayan Trabzon ekibi, 22 Ağustos Cumartesi günü Kayseri Erciyesspor ile yapacağı maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik direktör Zıvalıoğlu yaptığı açıklamada, önemli bir galibiyete imza attıklarını belirterek, "Maçın kolay olmayacağını biliyorduk. Bundan sonra da maçlar zor olacak. Çünkü her takımın kendine göre hedefleri var. Yeni Malatyaspor da iyi mücadele etti fakat oyuncularım yüreklerini ortaya koyarak daha iyi performans sergiledi" ifadelerini kullandı. 

Taraftarın takımı yalnız bırakmayacağına inandığını belirten Zıvalıoğlu, "Kayseri Erciyesspor ile yapacağımız müsabakayı taraftarlarımızın desteğiyle kazanmak istiyoruz. Böylece hem 2'de 2 yapmak hem de evimizdeki ilk galibiyetimizi almak istiyoruz. Futbolcularımın da bu düşünce içerisinde olduklarını biliyorum. Bu nedende tüm taraftarlarımızı bize destek olmaları için Hüseyin Avni Aker Stadı'na davet ediyorum" şeklinde ifadelerle seyirciden destek istedi. 

Kaynak: aa