Ordu'yu uzun yıllardır Bölgesel Amatör Lig'de temsil etmesine rağmen 3.Lig hasretine son veremeyen Ünye 1957 Spor, bu sezonda şampiyonluğu kaçırdı. 2021-2022 sezonunda iki teknik direktör ile çalışan ve sezon başından bu yana dış transferde 27 futbolcu transfer eden Ünye 1957 Spor, ligde şu ana kadar oynadığı 17 karşılaşmada 38 puan toplarken ligin son maçı öncesinde liderin dört puan gerisinde kaldı ve şampiyonluğu kaçırdı.

Sezona Çağlar Çakır gözetiminde başlayan ancak dördüncü haftada alınan Sebat Gençlikspor mağlubiyeti sonrasında teknik adam değişikliğine giden Ünye 1957 Spor'da daha sonra göreve Ufuk Uysal getirilmişti. Yeşil-Beyazlı ekip sezon başı ve devre arasında ise toplamda 27 futbolcu ile dış transferde anlaşma sağlarken, bu transferler ise takımı hedefe götürmedi. Ünye 1957 Spor 2021-2022 sezonunda dış transferde Vijdan Aladağ, Bilal Özhan, Hakan Yağmurkaya, Orçun Selduman, İbrahim Kongur, Deniz Boztepe, Mustafa Kemal Küçük, Mustafa Hakkı Peker, Ramazan Akarsu, Engin Can Koşar, Volkan Uluğ, Samet Efe Balçık, İlyas Sunay, Burhan Düzenli, Atamert Yavuz, İsmail Kaya, Mehmet Gülmez, Erdal Pekdemir, Faruk Yaldıran, Umut Kıral, Eşref Koçak, Burak Toker, Ersin Aslantoğ
, Semih Ergül, Berkan Tanrınıan, Yunus Şimşek ve Oktay Taze ile anlaşma sağlamıştı.

Ünye 1957 Spor'da sezon başından bu yana transfer edilen birçok futbolcu ile yollar ayrılırken, son maç sonrasında ise Ufuk Uysal'ın geleceğine karar verilecek.

SAMET KARADAĞ /ORDU YORUM

Editör: Haber Merkezi