AMASYA (AA) – Hentbol Erkekler Süper Lig takımlarından Amasya Taşova YİBO'da sakat oyuncuların durumu, teknik heyeti zora soktu.

Antrenör Hakan Günal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, deplasmanda kaybettikleri Rainbow Kayserispor maçında başa baş bir mücadeleye tanıklık ettiklerini belirtti.

Zorlu maçta oyun kurucu Goran Dukiç'in sakatlandığını, Vlademir Duriç'in de kırmızı kart gördüğünü anımsatan Günal, "Maalesef diğer oyuncularımızla bu arkadaşlarımızın yerini dolduramadık. Bu maçtan galip ayrılsaydık sezon sonuna kadar alacağımız üç galibiyet bizi en kötü beşinci sırada bırakacaktı" dedi.

Günal, önlerinde zorlu Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor ve Beşiktaş Mogaz maçlarının olduğunu, bu takımlar karşısında en iyi şekilde mücadele edeceklerini söyledi.

Ankara ekibi karşısında sakat ve cezalıların sıkıntı oluşturacağına dikkati çeken Günaş, "Hafta sonu Dukic olmayacak. Hakan'ın sağ dirseğinde, Adem'in de kasık bölgesinde sıkıntı var. Sakat oyuncularımızın durumu bizi bir hayli zora sokuyor. Bu yüzden her seferinde dar kadronun altını çiziyoruz" ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: aa