AMASYA (AA) - Hentbol Erkekler Süper Ligi'nin son haftasında İzmir Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak Amasya Taşova YİBO, sezonu galibiyetle tamamlamayı hedefliyor.

Amasya Taşova YİBO Antrenörü Hakan Günal, AA muhabirine, ligin son maçında sahalarında taraftarlara galibiyet hediye etmek istediklerini söyledi.

Geçen hafta Ankara’da zorlu bir maç oynayarak Ankara İl Özel İdarespor karşısında galip geldiklerini anımsatan Günal, play-off'a girmek için çalışan takımlara karşı mücadele verdiklerini belirtti.

Sezonu, iyi başladıkları gibi iyi de bitirmek istediklerini anlatan Günal, şunları kaydetti:

"Bu maçta alacağımız galibiyetin ayrı bir özelliği var. Maliye Milli Piyango ve Konya Selçuklu Belediyespor puan kaybederse ligi dördüncü bitirme şansımız var. Bu yüzden İzmir Büyükşehir Belediyespor karşısında galip gelmek zorundayız. Herkes bizim takımın rahatladığını ve hedefe ulaştığını söylüyor ancak hedefler bitmiyor. Sezon başındaki galibiyet açlığımız ve heyecanımız devam ediyor."

Günal, play-off maçlarında büyük ihtimalle Maliye Milli Piyango ile eşleşeceklerini, beş maçlık periyotta sakin olan ve stratejisini iyi kullanan takımın, kazanan taraf olacağını dile getirdi.

Kaynak: aa