AMASYA (AA) - Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde sezonu 4. bitirerek önemli başarıya imzan atan Amasya Taşova YİBO, play-off'ta son dört takım arasına girmeyi hedefliyor.

Takımın sportif direktörü Sercan Şenel, AA muhabirine, sezona başlarken hentbol camiasında takımlarına küme düşecek gözüyle bakıldığını söyledi.

Ligde ve kupada gösterdikleri performansla birçok kesimi yanılgıya uğrattıklarını ifade eden Şenel, "Teknik kadro ve takımımız, sezon başında anlattıklarımıza inandılar, hayallerimize ortak oldular. Antrenörümüz Hakan Günal ve 14 aslan yürekli oyuncumuz neler yapabileceklerini gösterdiler" diye konuştu.

Şenel, başarılarında ligin tamamında takımı yalnız bırakmayan taraftarların büyük emeğinin olduğunu, yenildikleri maçlarda bile taraftarın kendilerine kucak açtığını belirtti.

Ligi dördüncü bitirerek play-off için de iddialı olduklarını gösterdiklerini vurgulayan Şenel, "Hedefimiz play-off maçları sonunda en azından son dört takım içinde kalmak. Bunun için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Yönetim kurulu sezon başladığı günden beri gecesini gündüzüne katarak oyuncuları mağdur etmemek için çalıştı. Taşova'nın ismini daha yukarılara taşımak için elimizden geleni yapacağız" ifadesini kullandı.

Kaynak: aa