AMASYA (AA) - Hentbol Erkekler Süper Lig takımlarından Amasya Taşova YİBO, kalan 3 maçını da kazanıp ligi ilk dörtte bitirmeyi hedefliyor.

Antrenör Hakan Günal, AA muhabirine, ligde ve Spor Toto Türkiye Kupası maçlarında aldıkları galibiyetlerin moral ve motivasyonlarını yükselttiğini söyledi.

Kazandıkları maçların ne kadar iyi durumda olduklarını ve bulundukları yere tesadüfen gelmediklerini gösterdiğini ifade eden Günal, takımın özverisinin takdire değer olduğunu belirtti.

Hafta sonu sahalarında ikincilik mücadelesi veren Nilüfer Belediyespor ile zorlu bir maç oynayacaklarını anlatan Günal, şöyle konuştu:

"Bizim ligde dördüncü olma hedefimiz var. Bu noktada Trabzonspor ve Maliye Milli Piyango ile çekişiyoruz. Fikstür avantajı Maliye Milli Piyango'da gibi görünse de bizim üç puan önde olmamız bize ayrı bir avantaj sağlıyor. Pazar günü Nilüfer Belediyespor karşısında ve sonraki iki maçta sahadan galip ayrılmamız gerekiyor. Bunu gerçekleştirebilirsek ligi dördüncü bitireceğiz."

Günal, sahalarında bugüne kadar 3 maçta yenildiklerini, Nilüfer Belediyespor'a da Taşova'nın ne kadar zor bir deplasman olduğunu göstermek istediklerini vurguladı.

Kaynak: aa