RİZE (AA) - Bayanlar Hentbol Süper Ligi ekiplerinden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Basın Sözcüsü Ömer Faruk Zenginal, Bursagücü'nü saha ve seyircileri önünde yenerek Kastamonu Belediyespor mağlubiyetini telafi etmek istediklerini söyledi.

Zenginal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısının ilk maçında deplasmanda Kastamonu Belediyespor'a 34-32 mağlup olarak beklemedikleri puan kaybı yaşadıklarını belirtti.

Ligin normal süresini lider olarak tamamlamak istediklerini ifade eden Zenginal, "Kastamonu Belediyespor karşısında aldığımız mağlubiyet hedefimize ulaşmakta işimizi zorlaştırdı ve ikinci yarıya moralli başlamamızı engelledi. Bu nedenle Bursagücü maçının önemi daha da arttı. Bursagücü'nü saha ve seyircimiz önünde yenerek Kastamonu Belediyespor mağlubiyetini telafi etmek istiyoruz" dedi.

İç saha maçlarında taraftar desteğinin önemine vurgu yapan Zenginal, "Ligin ilk yarısında taraftarımız bizi yalnız bırakmadı. Puan cetveline bakıldığında Bursagücü maçının kolay geçeceği düşünülebilir. Bu tür maçları hafife almak işimizi çok daha zorlaştırabilir. Bu nedenle taraftar desteğine ihtiyacımız olacak. Onları hafta sonu yanımızda görmek istiyoruz" diye konuştu.

Zenginal, Avrupa Kupası, Türkiye Kupası ve lig olmak üzere üç farklı kulvarda mücadele ettiklerini bu nedenle ikinci yarının çok daha zor geçeceğini kaydetti.

Kaynak: aa