RİZE (AA) - Bayanlar Hentbol Süper Lig play-off ilk iki maçı sonucu yarı finale yükselmeyi garantileyen Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Hikmet Vurgun, yarı finali garantiledikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Vurgun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezona 3 kulvarda kupa mücadelesiyle başladıklarını belirterek, Avrupa Challenge Kupası'na çeyrek finalde şanssız bir şekilde veda ettiklerini anlattı.

Sakatlıkların bu yarışta kendilerini etkilediğini ifade eden Vurgun, üç kulvarda yarışın her zaman zor olduğunu kaydetti.

Vurgun, Avrupa Kupası'nda da son maçın son saniyelerine kadar yarı finali kovaladıklarına işaret ederek, "Ama yaşanan şansızlıklar ve sakatlıklar bizi bir hedefimizden uzaklaştırdı. Türkiye Kupası ve ligde şampiyonluk için yarışıyoruz. Play-off turunda İzmir Büyükşehir Belediyespor'u iki maçta yenmeyi başardık ve Muratpaşa Belediyesi maçları öncesi gruptan çıkmayı garantiledik. Şampiyonluk yolunda yarı finali garantilediğimiz için mutluyuz. Hedefimiz kupayı müzemize getirmek"  şeklinde konuştu.

Taraftarın, takıma sezon başından bu yana sahip çıktığını dile getiren Vurgun, "Zorlandığımız anlarda onların desteği her zaman mücadele gücümüzü artırdı. Birçok maçta onların desteğiyle geri döndük. Ligde şampiyonluk yarışında onlara çok ihtiyacımız olacak" ifadesini kullandı.

Vurgun, grupta kalan iki maçta Muratpaşa Belediyesi ile karşılaşacaklarını, grubu birinci olarak tamamlamak için çaba göstereceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: aa