TRABZON (AA) - Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, sahasında Kemer Tekirovaspor'a 3-1 yenilen Arsinspor'da, kulüp genel sekreteri Muamer Şahin, sezonu mağlubiyetle kapattıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Şahin, ligin son maçına galibiyet parolasıyla çıkıp sezonu galibiyetle kapatmak istediklerini ama başaramadıklarını belirterek, "Karşılaşmanın henüz 2. dakikasında kalemizde gördüğümüz golle bocaladık. İlerleyen dakikalarda oyunun kontrolünü ele alıp baskı kurduk ama eşitliği sağlayacak golü bulamadık. Bu arada kalemizde 2. golü gördük ve müsabakanın ilk yarısı konuk ekibin üstünlüğü ile sona erdi" dedi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına hırslı başlayarak önce ilk golü sonra eşitliği sağlayacak 2. golü aramak için çıkmıştıklarını ancak yine bireysel bir hata sonucu kalelerinde golü gördüklerini dile getiren Şahin, "Sonraki dakikalarda saldırdıkça saldırdık, 2 topumuz direkten döndü ve müsabakanın uzatma dakikalarında bulduğumuz gol de yeterli olmayınca karşılaşmadan mağlup ayrıldık. Sezona evimizdeki son maçı da kazanarak veda etmek istiyorduk fakat olmadı. Futbol bu. Bazen olmayınca olmuyor. Üstün oynuyorsunuz fakat sonucu goller belirliyor. Biz de evimizde bu talihsizliği yaşadık" diye konuştu.

Şahin, 10 gün içerisinde yönetim kurulu toplantısı düzenleyerek hem bu sezonun kritiğini hem de teknik heyetten alacakları rapor doğrultusunda gelecek sezonun planlamasını yapacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: aa