TRABZON (AA) - Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Arsinspor'un genel sekreteri Muammer Şahin, yeni sezona kendi sahalarında oynadıkları maçtan 3 puan alarak başlamalarının, kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, taraftarları önünde aldıkları 3 puanın kendileri için büyük önem taşıdığını, sezona iç saha maçında kazanarak başlamanın mutluluk verici olduğunu kaydetti.

Taraftarlarının yeni sezonun ilk maçında takımlarını yalnız bırakmadıklarını belirten ve teşekkür eden Şahin, "Sezona evimizdeki ilk maçta alacağımız 3 puanla başlamak istiyorduk ve bunu da başardık. Galip geldiğimiz için mutluyuz. Genelde ilk maçlar hep zorlu geçer. Bizim için Tire 1922 Spor maçı da zorlu geçti. Mücadelenin ilk dakikalarında bulduğumuz golle rahatladık fakat gerisini getiremedik. Oyunun ilerleyen dakikalarında rakibin hamlelerine karşı hamlelerimiz, rahat oynamalarına engel oldu. Ev sahibi ekip olarak üstünlüğümüzü koruduk. Pozisyonlarımız da oldu ama değerlendiremedik. Bizim için önemli olan 3 puandı ve kazandık. Lige iyi bir başlangıç yaptık. Şimdi, bu maçı unutup bir sonraki hafta deplasmanda karşılaşacak olduğumuz Turgutluspor maçını düşünmeye başladık” dedi.

Kaynak: aa