TRABZON (AA) - Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, sahasında Halide Edip Adıvarspor'a 5-2 yenilen Arsinspor'da, kulüp Genel Sekreteri Muammer Şahin, karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını ama istediklerinin olmadığını söyledi.

Şahin, sahalarında kaybettikleri için üzgün olduklarını belirterek, "Karşılaşmaya iyi hazırlanmıştık ama istediğimiz olmadı. Futbol bu, olmayınca olmuyor" dedi.

Rakip takımın şiddetle puanlara ihtiyacı olduğunu ve bu karşılaşmada çok istekli oynadıklarını dile getiren Şahin, "Karşılaşmaya erken yediğimiz golle başladık. Eşitliği sağladık ama ardından talihsiz goller yedik. Bilhassa ilk yarının son dakikasında yediğimiz üçüncü gol bizi zor durumda bıraktı. Şayet ilk yarıyı 2-1 mağlup kapatsaydık, ikinci yarı durumu eşitleyebilirdik. Skor farkı rahatlığıyla ikinci yarıya başlayan Halide Edip Adıvarspor, bu yarıda savunma yaptı. Biz de gol ve goller bulabilmek için saldırınca kalemizde diğer golleri gördük ve sahadan istemediğimiz bir sonuçla ayrılmak zorunda kaldık" diye konuştu.

Şahin, Halide Edip Adıvarspor maçından çıkarmaları gereken dersleri çıkardıklarını ifade ederek, artık bu maçın geride kaldığını, bundan sonraki karşılaşmalara yoğunlaştıklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: aa