Salih Tosun / Ordu Yorum / Özel Haber

52 Genç Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Aydın; Orduspor, İstanbul Büyükşehir Belediye Spor maçında gerçekten büyüklüğünü gösterdiğini ve Tavşanlı Linyitspor maçına herkesi davet ettiğini söyledi. Gazetemize özel açıklamada bulunan Murat Aydın şunları söyledi:

“Bu hafta önemli olan Tavşanlı Linyitspor”

“Orduspor Ligin güçlü rakiplerinden İstanbul Büyükşehir Belediye Sporu geçen hafta sizinde bildiği üzere taraftarların 3 puan beklentisi yoktu. Orduspor gerçekten kendisinin büyüklüğünü bu maçta İstanbul Büyükşehir Belediye Spor maçında kendisini gösterdi. Bizim bu hafta önemli olan Tavşanlı Linyitspor alt takım olduğu için kendi gücünde güçlü bir ekibimiz. Maraşspor gibi hezimete uğramamak için bütün Orduluları yarın sizlerin, gazetecilerin, 19 ilçemizle, mahallemizle 19 Eylül Stadyumuna davet ediyorum.”

“Önemli bir müsabaka”

“Nedenine gelince takımların 19 tane takımın aynı güçte olduğunu aynı seviyede olduğunu çünkü alttaki düşmemek için, yukarıdakinde şampiyonluk için bir 4. - 5. -  6. sıralardaki takımlarda ilk 6 'ya girmek için uğraş veriyorlar. Onun için Tavşanlı Linyitspor maçının Orduspor taraftarları adına Orduspor Kulübü adına önemli bir müsabaka herkesi 19 Eylül Stadyumuna davet ediyoruz.”

“Stadı doldurmak için uğraşacağız”

“Köy davullarımızla beraber şehrin tümünü gezip hareketlendirip stadı doldurmak için uğraşacağız. 52 dakika Show’umuz davullarla tribünü hareketlendireceğimize söz veriyoruz. Çünkü Ordu, her zaman Havaalanı, Üniversitesi ve Orduspor’u ile bu şehir ayağa kaldıracağını düşünüyorum.”

“Herkesi 19 Eylül Stadyumuna davet ediyorum”

Maçın başında golde yiyebiliriz diyen Aydın, “Biliyorsunuz son zamanlarda hakemlerimiz 4 dakika uzatma yapıyor 2 dakika fazladan oynatıyor. Orduspor’umuza destekleyelim. Çünkü 1 - 0 gol yediğimiz zaman yahut da attığımız zaman bu skor bu şekilde biteceğini kimse düşünmüyor. Takımda top oynayan arkadaşlarımıza tepki göstermeyelim. Kaleci hatalı gol yiyebilir, defansta ki adamın hatası ile gol yiyebiliriz. Her hangi bir topçunun hatasıyla gol yiyebiliriz. Onun için herkesin 90 dakika takımının yanında olmasını ve desteklemesini istiyoruz. Herkesi 19 Eylül Stadyumuna davet ediyorum.” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi