TRABZON (AA) - Ziraat Türkiye Kupası F Grubu'nun son haftasında bu akşam Çaykur Rizespor ile karşılaşacak Beşiktaş, Trabzon'a geldi.

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla Trabzon'a gelen siyah-beyazlı kafileyi havalimanında bir grup taraftar karşıladı.

Kaptan Tolga Zengin'e çiçek veren taraftarlar, daha sonra teknik direktör Bilic ve futbolcularla fotoğraf çektirdi.

Polis ekipleri,  Beşiktaş kafilesini bekleyen taraftarlardan güvenlik nedeniyle, takımın çıkış bölümündeki alanı boşaltmasını istedi.

Bunun üzerine taraftarlardan Yılmaz Akturan'ın buradan çıkmak istemediğini söylemesi üzerine polis, kimlik kontrolü yaptı. Üzerinde kimliği çıkmayan taraftar, kimlik bilgilerinin sorgulanması için havalimanında bulunan polis aracına götürüldü.

Otobüse bindikten sonra durumu öğrenen Tolga Zengin, taraftarın bulunduğu polis aracın yanına gelerek, taraftarı tanıdığını ve serbest bırakılmasını rica etti.  

İstanbul'dan maç için kente gelen Akturan ise , kimlik bilgilerinin sorgulanmasının ardından havalimanında serbest bırakıldı.

Bu arada Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da Beşiktaş kafilesinden kısa bir süre önce başka bir uçakla Trabzon'a geldi. 

Kaynak: aa