BOLU (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Boluspor'un teknik direktörü Özcan Bizati, takıma 6-7 oyuncu transfer edeceklerini belirtti.

Bizati, gazetecilere yaptığı açıklamada, Boluspor'la hem kulüp hem de kendi hedefleri doğrultusunda bir anlaşma yaptığını, önemli başarılar kazanmak istediğini söyledi.

Takımda iskeletinin kalmadığını ve öncelikle bunu oluşturmaya çalıştıklarını vurgulayan Bizati, "Geçen yıl alınan kiralık oyunculardan dolayı ciddi sıkıntı yaşanmış ve şu an bu sıkıntılar devam ediyor. Oyuncu sayımız fazla ama arkadaşlarımızdan ne kadarının PTT Liginde oynayabilecek kapasitede onu tespit etmeye çalışıyoruz" diye konuştu.

Bizati, sezonun başlamasına çok az bir süre kaldığına işaret ederek şunları kaydetti:

"Bu süre içinde öncelikle transferlerin bitmesi gerekiyor. Gelecek ve gidecek oyuncular olacak. Onları biran önce tespit etmeye çalışıyoruz. İstediğimiz oyuncular var, 6-7 transfer yapacağız. İyi bir takım oluşacak. Hiçbir zaman ligde alt sıralarda olan bir takım olmak istemiyoruz.  Şu anda antrenmanlar fiziksel yükleme ve taktiksel ağırlıklı geçiyor. Hazırlık için en fazla 15 günümüz kaldı."

Kaynak: aa