DÜZCE (AA) - Türkiye Karate Milli Takımı, Almanya'da düzenlenecek Büyükler Dünya Karate Şampiyonası öncesinde Düzce'de gerçekleştirdiği ikinci etap çalışmalarını sürdürüyor.

Karate Milli Takım Antrenörü Murat Delihasan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 5-9 Kasım tarihlerinde Almanya'nın Bremen kentinde gerçekleştirilecek şampiyona için Düzce Topuk Yaylası Tesisleri'ndeki çalışmaların istenildiği düzeyde ilerlediğini söyledi.

Şampiyona öncesi Almanya'da hazırlık maçları da yaptıklarını belirten Delihasan, "Öncelikle kuvvet ve kondisyon programlarımızı yaptık. Şu anda teknik ve mücadele çalışmalarımız devam ediyor. Son on günde de taktik çalışmalarına gireceğiz. Her şey istediğimiz gibi gidiyor. Ufak tefek sakatlıklarımız oluyor ancak tedavileri yapılıyor" dedi.

Delihasan, tüm branşlarda madalya almak istediklerini vurgulayarak, "Ama bu sadece istemekle olmuyor. Bunu alabilecek stratejiyi, programı ve motivasyonu ortaya koymak lazım. Bunun için şu anda elimizden geleni yapıyoruz. Bütün kategorilerde kürsüye çıkmak istiyoruz" ifadesini kullandı.

Türkiye Karate Milli Takımı, ikinci etap çalışmalarını 21 Ekim Salı günü tamamlayacak.

Kaynak: aa