GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, "Cizrespor'u Giresun'da en iyi şekilde ağırlayacağız. Giresun halkının ne kadar misafirperver olduğunu kendilerine göstereceğiz. Karşılaşma dostluk ve kardeşlik havasında oynanacak" dedi.

Bozbağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 17 Aralık Çarşamba günü Cizrespor'la Ziraat Türkiye Kupası Grup maçında Giresun Atatürk Stadı'nda karşılaşacaklarını anımsattı. 

Cizrespor'un bugün Giresun'a geleceğini anlatan Bozbağ, kendilerini Giresun'da 2 gün ağırlayacak olmaktan memnuniyet duyacaklarını söyledi.

Bozbağ, Giresun halkının misafirperver olduğunu dile getirerek, "Gelen konuklarını her zaman el üstünde tutar. Cizrespor da bizim misafirimiz olacak. Kendilerini Giresun'da en iyi şekilde ağırlayacağız. Karşılaşma dostluk ve kardeşlik havasında geçecek. Kazanan, dostluk ve kardeşlik olacak" diye konuştu. 

Ligde dün oynadıkları ve 2-0 kazandıkları Karşıyaka maçını da değerlendiren Bozbağ, "Ligde bir çıkış yakalamıştık. Bu çıkışımızı Karşıyaka karşısında da sürdürdük. Alt sıralardan olsun biraz uzaklaştık. Rahat bir nefes aldık. Bu galibiyette emeği geçen başta teknik ekip, futbolcularımız ve 90 dakika boyunca desteğini bizden esirgemeyen büyük Giresunspor taraftarına çok teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

Kaynak: aa