Geçtiğimiz sezon Süper Lig'e veda eden ve yeniden yükselme hesapları yapan Ordu Büyükşehir Belediyespor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, sezonun 16.hafta maçına çıktı. Şu ana kadar oynadığı maçlarla sadece bir kez yenilen ve İskenderun Engelliler Takımı ile ilk iki mücadelesi veren Engelsizler Ordusu, rakibi ile kendi sahasında oynadığı bu haftayı kayıpsız geçti.

Altınordu Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya mutlak galibiyet parolası ile maça çıkan Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ilk periyot itibari ile rakibine üstünlük kurdu. Engelsizler ordusu karşılaşmanın ilk periyodun 26–13 önde kapatırken soyunma odasına ise 47-32 gibi rahat bir skorla girdi. 62-47 gibi skor avantajını sürdürerek girdiği son periyot öncesinde ise rakibinin geri dönüşüne izin vermeyen Ordu ekibi, rakibini 87-71 yenerek zirve yoluna kritik bir galibiyet aldı.

Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, 1. Ligin 17. Haftasında Güçlü Eller Engelli Spor Kulübünün ligden çekilmesinden dolayı bay geçecek.

SAMET KARADAĞ / ORDU YORUM

Editör: Haber Merkezi