GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, deplasmanda Adanaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Giresun Atatürk Stadı'nda teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde gerçekleştirilen antrenman koşu ile başladı. İdman, kondisyon hareketleriyle sona erdi.

Yeşil-beyazlı ekibin teknik direktörü Sözeri, gazetecilere yaptığı açıklamada, futbolculara verilen iznin ardından Adanaspor maçının hazırlıklarına başladıklarını söyledi.

Adanaspor maçının zorlu bir maç olduğunu dile getiren Sözeri, "Ligin her maçı zor. Çünkü herkes can derdine düşüyor. Geçen hafta Kayserispor maçında gördük. Kayserispor üst sıraları hedefliyor, biz alt sıralardan kurtulmak istiyorduk" dedi. 

"Bizim açımızdan her maç final, Adanaspor da bunlardan biri" diyen Sözeri, Adanaspor'un kaliteli bir kadrosu olduğunu, bulunduğu yerin kendilerini yanıltmaması gerektiğini kaydetti.

Her maça final şeklinde baktıkları için hedeflerinin puan ya da puanlar olacağını vurgulayan Sözeri, maçtan istediklerini alarak dönmeyi arzuladıklarını ifade etti.

Sözeri, ligde iki üç maç üst üste galibiyet alındığı takdirde ilk altının içerisinde olunabileceğine dikkati çekerek, "Bizim de böyle bir seriye ihtiyacımız var. Bunu yakalarsak, ki bunu hem futbolcular hem teknik kadro hem yöneticiler olarak istiyoruz, inşallah hak ettiğimiz yere geleceğiz" diye konuştu.

Kaynak: aa