GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, "Altınordu karşısına aslanlar gibi çıkıp oynayacağız. Üç puanla dönmek istiyoruz ama yenemiyorsak da yenilmeyeceğiz" dedi.

Bozbağ, yaptığı açıklamada, deplasmandaki Altınordu karşılaşmasına büyük önem verdiklerini, sahadan galibiyetle dönerek üst sıralara tırmanışlarını sürdürmek istediklerini belirtti.

Rakiplerinden çekinmediklerini vurgulayan Bozbağ, "Altınordu maçına aslanlar gibi çıkıp oynayacağız. Nasıl 3 yıldır Giresun'u temsil ediyorsak Altınordu deplasmanına da öyle anlayışla gideceğiz. Üç puanla dönmek istiyoruz ama yenemiyorsak da yenilmeyeceğiz" diye konuştu.

Giresunspor camiası ve taraftarlarından futbolculara destek olmalarını isteyen Bozbağ, şunları kaydetti:

"Biz sonuna kadar oyuncularımızın arkasındayız. Yönetim olarak da sonuna kadar bu çocukların yanındayız. Ben camiadan ve taraftarlarımızdan şunu istiyorum, oyuncularımızı çok yıpratmayalım. Çünkü çok geniş bir kadromuz yok. Bu çocuklara sahip çıkalım. Giresunspor'un birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Bu kurum siyaset üstü. Herkesin bu kuruma sahip çıkması lazım. Giresusporlu olmak, Giresun'u temsil etmek o kadar kolay değil. Giresunspor bu kentin, bu ilin tek markası." 

Kaynak: aa