GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, milli maçlar nedeniyle liglere verilen arayı değerlendirmek için Antalya'da 4 günlük kampa girdi.

Giresunspor Kulübü Başkanı Mustafa Bozbağ, Yeni Mahalle Taraftar Grubu'nun kulüp binasında kendisini ziyareti sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde oynadıkları ilk 5 haftada iyi sonuçlar alamadıklarını, bunun üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti.

Takımın toparlanması için milli arayı en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini anlatan Bozbağ, "İyi bir takımız ancak şanssızlıklar nedeniyle lige iyi başlayamadık. Liglere verilen milli ara toparlanmamız için büyük avantaj oldu. Hem takımın çalışma şartları nedeniyle hem de futbolcularımıza moral olması açısından Antalya'da kamp kararı aldık. Bu sabahtan itibaren de 4 günlük kamp sürecimiz başladı. Kamp, 12 Ekim Pazar günü sona erecek. Orada bir de hazırlık maçı oynayacağız" dedi.

Bozbağ, Giresunspor'un ligde korkulu rüya görmeyeceğini dile getirerek, şöyle konuştu:

"Oynadığımız müsabakalarda ezildiğimizi veya bizi çok kötü duruma düşüren bir takımın olduğunu düşünmüyorum, sadece futbol şanssızlığı yaşadık. Futboldur, top girmeyince böyle şeyler konuşuluyor. Oyuncularıma ve teknik heyete güveniyorum. Bu uzun soluklu bir yarış. Giresunspor’un çok farklı yerlere gideceğine eminim. Şahsımın ve yönetimimizin tek yaptığı iş Giresunspor’u en iyi yere getirmektir. Onun için de savaşımız ve uğraşımız devam ediyor. Giresunspor’un hangi bölgelerde sıkıntısı var, bizler de bunu görüyoruz." 

Taraftarlara teşekkür eden Bozbağ, onların verdiği destekle Giresunspor'un daha iyi yerlere geleceğini dile getirerek, ifade ederek, "Yeni Mahalle Grubu, Kumyalı Grubu, Marmaralı Çotanaklar, Gurbetçi Çotanaklar, İzmir Grubu ve Türkiye’nin her yerindeki diğer taraftar gruplarımız gerçekten şahsıma ve yönetimime sahip çıktı. Bunların bilincindeyiz. Taraftarlarımızın hakkı ödenmez. Birlik ve beraberlikle Giresunspor bir yere gelir" ifadelerini kullandı.

Kaynak: aa