GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un başkanı Mustafa Bozbağ, "Biz geçen sene ilk yarıyı 14 puanla kapadık şampiyon olduk, futbolda kimin ne olacağı belli olmaz" dedi.

Bozbağ, kulübün tesislerinde teknik direktör Erkan Sözeri ile düzenlediği basın toplantısında, üç yıldır Giresunspor'a başkanlık yaptığını söyledi.

Hiçbir kurumla münakaşaya girmeden başkanlığını bitireceğini dile getiren Bozbağ, "Herkes her şeyi görüyor hiçbir şey anlatmama gerek yok. Bu memleketin taraftarı, bu memleketin akil insanları bizim ne yaptığımızı görüyor" diye konuştu.

Bozbağ, Giresunspor için ne gerekiyorsa yaptığını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Giresunspor'u benim yönetimimden ileriye götürecek adam var mı çıksın karşıma, bugün bırakmaya razıyım. Yoksa ben bu takımı bir hedef koymuşum, ne demişim 'Bu takımın borcu olmayacak.' Ben elimden geldiği kadar buna uğraşıyorum. Giresun dışında bütün borçlarını ödeyen bir kurum söyleyin. İnsanlar bana farklı yerlere bir şeyler yapacağımı düşünüp bu kurumu zedelemeye kalkışırlarsa ben buna izin vermem."

- "Bu takım bu lige kolay gelmedi"

Yeni bir teknik direktörle yeni bir heyecanlarının olduğunu dile getiren Bozbağ, "Biz çoğu insanın çok kolay çıktığı yere tırnaklarımızla geldik. Ben burayı kaybetmem, ben bu ligi bu memlekete kaybettirmemek için gece gündüz çalışıyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Bozbağ, Giresunspor'un ve taraftarlarının PTT 1. Lig'e kolay bir şekilde gelmediğini vurgulayarak, "Onun için bu ligden Giresunspor kolay teslim olmaz. En büyük hedefimiz kümede kalmak değil onu net söyleyeyim. Biz geçen sene ilk yarıyı 14 puanla kapadık şampiyon olduk, futbolda kimin ne olacağı belli olmaz" dedi.

- Takım hataları en aza indirmek için çalışacak

Teknik direktör Erkan Sözeri ise çok parlak bir pozisyonlarının olmadığını belirterek, şöyle konuştu:

"Şu anda 8 maçta 5 puan gibi bir durumumuz var ama bu topun bizi sevmemesi diyelim bunun adına ne derseniz deyin, pozisyon hataları diyelim, bireysel hatalar diyelim, hepsi üst üste gelince belki de hiç 10-12 puan olması içten bile olmayan bir durumda olmak varken 5 puan var ama bunları da düzelteceğiz, düzeltmemiz de gerekiyor."

Oyuncularla bu çalışmaları yapacaklarını belirten Sözeri, "Hem pozisyon anlamında hem bireysel hatalar anlamında hem de oyun anlayışı, oyun sistemi, takım kurgusu anlamında çalışmalarımızı yapacağız, yapıyoruz da" ifadesini kullandı.

Kaynak: aa