GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da, Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, "Giresunspor'a kalıcı gelirler sağlamak için girişimlerimiz sürüyor. Hedefimiz, ayakları üzerinde durabilen bir Giresunspor yaratmak" dedi.

Bozbağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Giresun Valisi Hasan Karahan'ın kulübü bugün ziyaret ettiğini söyledi. Vali Karahan ile Giresunspor'un kalıcı gelirlere kavuşması için neler yapılabileceği hususunu görüştüklerini belirten Bozbağ, "Sayın Valimize bazı taleplerimizi ilettik. Kendisi de olumlu yaklaştı. Sayın Valimiz, Giresunspor'un her zaman yanında oldu. Ben, Giresunspor'a bu kadar katkı sunan bir vali görmedim. Kendisine sağladığı destekler için teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Yönetim olarak kulübe kalıcı gelir sağlama noktasında girişimlerinin devam ettiğini dile getiren Bozdağ, "Giresun Belediyesinde önümüzdeki hafta başında dolmuş durağı ihalesi gerçekleştirilecek. Giresunspor Yönetim Kurulu olarak bu ihaleye girme kararı aldık. Gerekli başvurumuzu yaparak 8 durak ihalesinden 4'üne gireceğiz. Kazanmamız durumunda Giresunspor'a çok iyi gelir kaynağı oluşturmuş olacağız" ifadelerini kullandı.

Yönetim kurulu olarak başka kalıcı gelir kaynakları oluşturma adına bazı projelerle ilgili girişimlerde bulunduklarını belirten Bozbağ, "Giresunspor'a kalıcı gelirler sağlamak için girişimlerimiz sürüyor. Hedefimiz, ayakları üzerinde durabilen bir Giresunspor yaratmak. Bunun için bazı projelerimiz var. Hayata geçirmek için çalışmalarımız devam ediyor" şeklinde konuştu.

Kaynak: aa