GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da, kulüp başkan yardımcısı Mehmet Kazancıoğlu, "Sezonun ilk haftasında sahamızda konuk edeceğimiz Kardemir Karabükspor'u mağlup ederek lige iyi başlamak istiyoruz" dedi.

Kazancıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 5 Temmuz'da başladıkları yeni sezon hazırlıkları kapsamında Erzurum ve Afyonkarahisar'da kamplar gerçekleştirdiklerini belirtti.

İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini, artık önümüzdeki hafta sonu başlayacak lige odaklandıklarını ifade eden Kazancıoğlu, "Gerek Erzurum gerekse Afyonkarahisar'da gerçekten çok iyi çalışma fırsatı yakaladık. Eskilerle kadromuza kattığımız isimler çabuk kaynaşırken hazırlık maçlarıyla da lige daha iyi hazırlanma fırsatı yakaladık" diye konuştu.

Kazancıoglu, ilk hafta sahalarında Kardemir Karabükspor'u ağırlayacaklarını anımsatarak, "Ligin ilk hafta maçları her zaman zor olmuştur. Kardemir Karabükspor maçının da zor geçeceğini biliyoruz. Ancak kazanmak zorunda olduğumuz bir maç oynayacağız. Galibiyetle lige iyi başlamak en büyük hedefimiz. Saha avantajımızı iyi kullanarak bu karşılaşmadan 3 puanla ayrılacağımıza inancımız tam" ifadesini kullandı.

Kaynak: aa