GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor Başkan Yardımcısı Mehmet Kazancıoğlu, kendi sahalarında karşılaşacakları Osmanlı Futbol Kulübü ve Albimo Alanya maçlarından 6 puan almayı hedeflediklerini söyledi.

Kazancıoğlu, yaptığı açıklamada, milli maçlar nedeniyle liglere verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek üzere Perşembe günü kampa girdiklerini belirtti.

Antalya'daki kampın bugün itibariyle sona ereceğini ifade eden Kazancıoğlu, en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştıkları kampta Rusya ligi ekiplerinden Terek Grozny ile  hazırlık maçı yaptıklarını kaydetti.

Kazancıoğlu, bu maçta takımın son durumu ve eksikleri görme fırsatı yakaladıklarını dile getirdi.

Ligin 6. ve 7. haftalarında kendi sahalarında Osmanlıspor Futbol Kulübü ve Albimo Alanyaspor'u ağırlayacaklarına dikkati çeken Kazancıoğlu, "Osmanlıspor Futbol Kulübü ve Albimo Alanyaspor maçlarına sahaya 3 puan için çıkacağız. Hedefimiz bu iki maçtan 6 puan almak" diye konuştu.

Kazancıoğlu, Osmanlıspor Futbol Kulübü ve Albimo Alanyaspor maçlarını kayıpsız atlatmaları durumunda Giresunspor'un ligdeki konumunun değişeceğine ifade etti.

Kaynak: aa