GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, isim yapmış oyuncuları değil, savaşan ve sahada formasını sonuna kadar terleten futbolcuları transfer edeceklerini söyledi.

Bozbağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gelecek sezonun kadrosunu oluşturma adına çalışmalarının sürdüğünü, dış transferde hata yapmama adına aceleci olmadıklarını, Giresunspor'a faydalı isimleri kadroya katmak istediklerini dile getirdi.

Önümüzdeki sezon üst sıralara oynama hedeflerinin olduğunu kaydeden Bozbağ, şöyle devam etti:

"Bunu sağlama adına da güçlü ve kaliteli bir takım oluşturmamız gerekli. Giresunspor'a, isim yapmış ya da pahalı oyuncuları değil, savaşan, sahada formasını sonuna kadar terleten isimleri kazandıracağız. Onun içindir ki dış transferi bugünlerde ağırdan alıyor, acele etmiyoruz. Doğru isimler üzerinde yoğunlaşmak istiyoruz. Sahada maçlar şöhretli, pahalı oyuncularla değil, savaşan oyuncularla kazanılır. Giresunspor olarak savaşan, mücadele eden bir kadro kurma hedefimiz var."

İç transferde anlaşmak istedikleri futbolculara tekliflerini sunduklarını aktaran Bozbağ, "Geçtiğimiz günlerde Rıdvan Sağlam ile anlaşarak sözleşme yenilemiştik. Diğer oyuncularımızdan haber bekliyoruz. Hedefimiz mevcut kadrodan fire vermemek ancak olumlu yaklaşmayan isimlerde de ısrarcı olmayacağız. Önümüzdeki hafta içerisinde iç transferi sonlandıracağız" diye konuştu.

Bozbağ, teknik direktör arayışlarının da devam ettiğini kaydederek, bu konunun birkaç güne kadar netleşeceğini sözlerine ekledi.

 

Kaynak: aa