GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig'de 25 puanla 10. sırada yer alan Giresunspor, hafta sonu sahasında Bucaspor ile yapacağı maçı kazanarak üst sıralara yükselmeyi istiyor.

Kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bucaspor maçında galibiyet almayı hedeflediklerini söyledi.

Geçen hafta sonu deplasmanda Adana Demirspor ile 1-1 berabere kaldıklarını anımsatan Bozbağ, bu beraberlikle ligde deplasmanlarda kaybetmeme geleneğini devam ettirdiklerini vurguladı.

Ligin 18. haftasında sahalarında Samsunspor karşısında 4-0 gibi farklı bir mağlubiyet aldıklarını ifade eden Bozbağ, "Bu maçın yarasını sarma adına Adana Demirspor karşılaşması bizim için çok önemliydi. Futbolcularımız 90 dakika boyunca çok iyi mücadele ederek bu zorlu karşılaşmadan bir puan almasını bildiler" dedi.

Bozbağ, Adana Demirspor maçıyla hem yeniden ligde çıkışa geçtiklerini hem de deplasmanda namağlup unvanını sürdürdüklerini dile getirdi.

Hafta sonu sahalarında konuk edecekleri Bucaspor'u yenerek alt sıralardan hızla uzaklaşmak istediklerini anlatan Bozbağ, şunları kaydetti:

"Bucaspor ile oynayacağımız maç 6 puan değerinde. Çünkü onlar da alt sıralardan kurtulmak istiyor. Mutlak kazanmak için sahaya çıkacaklar. Kazanmak için her şeyi de yapacaklardır. Zor maç olacak. Biz de kazanmak zorundayız. Alacağımız 3 puan ile alt sıralardan iyice uzaklaşmak istiyoruz. Bucaspor maçını kazanacak güce ve kadroya sahibiz."

Kaynak: aa