GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor sahasında Osmanlıspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Kulübün tesislerinde, teknik direktör Mehmet Birinci yönetiminde gerçekleşen antrenman koşuyla başladı. Kondisyon hareketleriyle süren idman top kapma ve pas çalışması tamamlandı.

Teknik direktör Birinci, gazetecilere yaptığı açıklamada, 5 haftalık süreçte takımın yavaş yavaş rayına oturduğunu söyledi. Tek sıkıntılarının 3 puanı alamamak olduğunu dile getiren Birinci, "Diğer her şeyden gayet memnunum, gerek takımın oynadığı futboldan gerekse insanlara görsellik açısından bir şeyler verdiğimizden çok mutluyuz gayet iyi güzel bir takım yaptık. Tabii eksiklerimiz mutlaka var onları da yavaş yavaş tamamlıyoruz. Milli maç arası da bizim için avantaj oldu. Sakat futbolcularımız var bildiğiniz gibi. Jones'in baldırında 1,5 santimetre kadar bir yırtık oluştu. Dört hafta takımdan uzak kalacak, bizim için eksiklik" diye konuştu.

Birinci, ligdeki Osmanlıspor maçına hazırlandıklarını belirterek, "Osmanlıspor maçı iyi bir maç olacak. Osmanlıspor takımının gücü belli ama biz Osmanlıspor'u yenebilecek güçteyiz inşallah da takım ruhunu yakalarsak o maçta direncimizi yakalarsak bu karışlaşmada galip geliriz" dedi.

Devre arasında takıma transferin şart olduğunu vurgulayan Birinci, "Santrafor mevkisinde gol yollarında biraz sıkıntılıyız, devre arasında herhalde sayın başkan yönetim kurulu raporumuz doğrultusunda bir veya iki futbolcu alabiliriz" ifadesini kullandı.

Kaynak: aa