GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, Adana Demirspor'dan Alaattin Tosun ile sözleşme imzalandıklarını söyledi. 

Bozbağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, devre arası transfer döneminde takım kadrosunu güçlendirme adına çalışmalara başladıklarını belirtti.

Transfer listelerine aldıkları isimlerle görüşme halinde olduklarını, bu futbolculardan Alaattin Tosun ile anlaşma sağladıklarını kaydeden Bozbağ, "Kendisi ile bugün 1.5 yıllık sözleşme imzaladık. Alaattin Tosun, tecrübesi ile Giresunspor'a önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum" dedi.

Bozbağ, Giresunspor'a faydalı olacak 3-4 ismi kadrolarına katmak istediklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Mevcut kadromuz yeterli. Onun için çok fazla transfer yapmayacağız. Teknik heyetimizin verdiği rapor doğrultusunda 3 ya da 4 oyuncuyu kadromuza katacağız." 

Azeri futbolcu Ayaz Mehmediyev ile de yollarını arıyacaklarını, Türk Cumhiryetleri'nden kadrolarına iki ismi kadrolarına katmayı planladıklarını vurgulayan Bozbağ, sözlerini şöyle tamamladı:

"Geçtiğimiz günlerde Kazak futbolcumuz Anton Chichulin ile yollarımızı ayırmıştık. Sakatlığı süren Ayaz Mahmediyev'in sözleşmesini de dondurarak yollarımızı şimdilik ayıracağız. Bu iki ismin yerine Türk Cumhuriyetleri'nden iki ismi kadromuza katmayı planlıyoruz."

Kaynak: aa