GÜMÜŞHANE (AA) - Voleybol Erkekler Birinci Ligi'nde Şahinbey Belediye Gençlik'i 3-2 yenen Gümüşhane Torul Gençlik'te, kulüp başkanı Özden Bostan, üç puan için çıktıkları karşılaşmadan iki puanla ayrıldıklarını söyledi.

Bostan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Şahinbey Belediye Gençlik karşılaşmasında son transferlerden Bulut İnan Kurt, Sefer Metin Yeşilöz ve Fatih Barış'ın takıma önemli katkı sağladığını belirtti.

Brezilya asıllı Evandro Dias De Souza'nın, teknik heyet tarafından denenmek amacıyla getirildiğini ifade eden Bostan, "Bu oyuncunun, Şahinbey Belediye Gençlik karşılaşması kadrosunda yer alıp almayacağı belli değildi. Lisansı son gün yetiştirilebildi ve kadroya dahil edildi. Souza, diğer transferler gibi takıma önemli katkı sağladı. Eğer pasör çaprazı transferini de gerçekleştirmiş olsaydık bu karşılaşmada üç puan alan taraf olacaktık" dedi.

Üç puan için çıktıkları karşılaşmadan iki puanla ayrıldıklarını kaydeden Bostan, karşılaşma boyunca salonu dolduran ve takıma 2,5 saate yakın süre desteğini esirgemeyen taraftarlara teşekkür etti.

Bostan, pasör çaprazı transferi için teknik heyetin arayışlarının sürdüğünü de belirterek, "Önerilen sporcuyu almak için iş adamları, yeni ve eski siyasilerden maddi destek bekliyoruz" ifadesini kullandı.

Kaynak: aa