GÜMÜŞHANE (AA) - Voleybol Erkekler Ligi 1. Ligi takımlarından Gümüşhane Torul Gençlik, hafta sonu deplasmanda Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Torul Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü Salonunda, antrenör Ümit Terzi yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana ailevi nedenlerden dolayı takımdan ayrılma isteğinde bulunan Ali İçmeğiz katılmadı.

Terzi, antrenman sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'nin ligin güçlü takımlarından olduğunu belirterek, “Fenerbahçe deplasmanında hedefimiz, iyi oynayarak puan ya da puanlar almak" dedi.

Lig başından bugüne kadar istedikleri sonuçları alamadıklarını, bunun nedeninin ise transfere geç başlamaları ve istenilen sporcuların alınamamasından kaynaklandığını vurgulayan Terzi, şöyle devam etti:

 "Acele etmiyoruz. Lig, uzun bir maraton. Önemli olan bizi başarıya ulaştıracak oyuncuları alabilmektir. Bu nedenle geç de olsa bu oyuncuları tespit etmek ve transfer etmek gerekir. Teknik heyet olarak araştırmalarımız sürüyor. ısıtlı kadro ile ligi götürmeye çalışıyoruz. Paniğe gerek yok. Biz bu ligde 8 yıldır mücadele ediyoruz."

Aleksandar Yordanov ve Fırat Tek'in sözleşmelerinin karşılıklı feshedildiğini belirten Terzi, "Ali İçmeğiz ise ailevi sorunları nedeniyle ayrılma talebinde bulundu. Kendisi iki gündür antrenmanlara katılmıyor. Ayrılma isteği ve antrenmanlara katılmayışını yönetim kuruluna bildirdik. Kararı yönetim kurulumuz verecektir” diye konuştu.

Kaynak: aa