GÜMÜŞHANE (AA) - Erkekler Voleybol 1. Ligi'nde Palandöken Belediyespor'a 3-2 yenilen Gümüşhane Torul Gençlik'in antrenörü Ümit Terzi, 3 puan hesabıyla çıktıkları karşılaşmadan bir puanla döndükleri için üzüldüklerini söyledi.

Terzi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Palandöken Belediyespor karşılaşmasına çok iyi hazırlandıklarını ve Erzurum'a 3 puan için gittiklerini belirterek, alınan yenilginin kendilerini üzdüğünü anlattı.

Terzi, oyunculardan Mehmet Almaz'ın başparmağındaki kırık dolayısıyla 1,5 ay sahalardan ayrı kalması ve yabancı oyunculardan Yorganov ve Minic'in hafif sakatlıklarının, sezon başında kurdukları oyun düzenini etkilediğini söyledi.

Kadro sıkıntısı çektiklerini anlatan Terzi, "Durum böyle olunca 3-2 yenildik. Üç puan hesabıyla çıktığımız karşılaşmadan bir puanla döndük. Bir an önce sponsor bularak en az iki oyuncu transfer etmemiz gerekiyor" dedi.

Takımın bugünü dinlenerek geçireceğini ifade ederek, 8 Kasım Cumartesi günü Arkas Spor ile sahalarında yapacakları karşılaşmanın hazırlıklarına yarın başlayacaklarını belirtti.

Kaynak: aa