GÜMÜŞHANE (AA) - Voleybol Erkekler 1. Ligi takımlarından Gümüşhane Torul Gençlik'in antrenörü Ümit Terzi, çok zor bir dönem geçirdiklerini, rakiplerinin karşılarına sporcu ordusuyla çıkarken kendilerinin kısıtlı kadroyla mücadele ettiklerini söyledi.

Terzi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezon başında transfere geç başladıklarını, transferini yaptıkları üç sporcunun da çeşitli nedenlerle takımla ilişkilerinin kesildiğini belirtti.

Gümüşhane Torul Gençlik'in 8 yıldır birinci ligde mücadele ettiğini ifade eden Terzi, "Bu sezon mücadele ettiğimiz tüm takımlar, çok iyi transferler yaparak kadrolarını daha da güçlendirdi. Mevcut sporcularımız ellerinden geleni yapıyor, kendilerinden çok memnunum ancak 10 kişilik kadroyla mücadele etmek çok zor. Sakatlananlar oluyor, form düşüklüğü oluyor. Yerine oynatacak sporcu bulamıyoruz" dedi.

İlk yarının bitmesine bir hafta kala puan cetvelinde son sırada yer aldıklarını dile getiren Terzi, "Çok zor bir dönem geçiriyoruz. Rakiplerimiz karşımıza sporcu ordusuyla çıkarken biz kısıtlı kadroyla mücadele ediyoruz ancak bu takım küme düşmeyecek. İkinci yarı yapacağımız transferlerle ligde kalmayı başaracağız" diye konuştu.

Kaynak: aa