GÜMÜŞHANE (AA) - Erkekler Voleybol Birinci Ligi takımlarından Gümüşhane Torul Gençlik'in antrenörü Ümit Terzi, yarın sahalarında Şahinbey Belediyespor'u yenerek kötü gidişatlarını sonlandırmak istediklerini söyledi.

Terzi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ilk yarısında bir türlü istediklerin oyunu sahaya yansıtamadıklarını, 3 puanla son sırada yer aldıklarını belirterek, "Gümüşhane Torul Gençlik olarak 8 yıldır Birinci Lig'de mücadele eden bir takımız. Hiçbir sezon ligin son sırasında yer almadık. Bu sezon istediğimiz yerde değiliz. Bunun için üzgünüz" dedi.

Yaptıkları transferlerle takımı güçlendirdiklerini, yeni oyuncuların takıma önemli katkı sağlayacağına inandığını ifade eden Terzi, şunları kaydetti:

"Yarın oynayacağımız Şahinbey Belediyespor karşılaşması bizim için hayati önem taşıyor. Kendi saha ve seyirci avantajımızı da en iyi şekilde değerlendirip, güzel bir oyunla rakibimizi yenerek kötü gidişatımızı sonlandırmak istiyoruz. Tüm hazırlıklarımızı galibiyet üzerine yaptık. Taraftarlarımızı, salonu doldurarak bizleri desteklemeye çağırıyorum."

Kaynak: aa